Известие

Collapse
No announcement yet.

смяна на крушка? 156 1.9jtd sw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смяна на крушка? 156 1.9jtd sw

здравеите.от скоро съм собственик на 156 sw и ми изгоря единия габарит. може ли някои да ме светне как се сменя защото мястото е ограничено.благодаря предварително.
    156 SW 1.9 jtd

Първоначално публикувано от `mitdzg Покажи съобщение
    здравеите.от скоро съм собственик на 156 sw и ми изгоря единия габарит. може ли някои да ме светне как се сменя защото мястото е ограничено.благодаря предварително.
    С опипване и много псувни Трябва да отвъртиш пластмасовата капачка на фара с четвърт оборот и излиза, след това бъркаш и издърпваш габаритната крушка. Крушката е 12V 6W, стават и 4W. После правиш всичко в обратна последователност.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Така отваряш капачките на дългите светлини! След това внималтелно изваждаш фасонката с крушката! Само да подчертая че пъпчиците на крушките не са стандартно една срещу друга, а са под лек ъгъл и едни такива струват около 14 лв...Друг вариянт е да си вземеш от 50 ст. и да изпилиш едното краче и пак стават, но тогава може да ти свети чека...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз съм,със вариянта от 0.50ст.(със изпилено едно краче),нищо не светва,
        купувай смело хубави крушки и си ток.
        При мен десния ми заяжда и го вадя с клещи тип(чофка на гарга),
        т.е. такива издължени не се сещам как точно им викаха.
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Само не ги пипай с ръце, щото после да няма бах тия крушки от 6лв уж, пък горят всеки месец. Имаше такава тема наскоро, който иска може да провери какво има писано, а тая да отива в коша щото се напълни с едни и същи теми.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Добре дошъл, колега!

Хващаш пеперудата, въртиш по часовника 90 градуса и внимателно изтегляш. Махаш старата, слагаш нова лампа Н6W, като не я пипаш с голи пръсти и - по обратния ред.

Между другото, има доста писано по ВСИЧКИ въпроси. Използвай търсачката - "доволен ша останиш"!

Успех

Comment

Working...
            X